ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Влада Полтави запрошує журналістів до робочої групи з моніторингу використання бюджету

23.01.2024, 10:03
Надія Кучер

У Полтаві після розголосу в медіа про корупційні закупівлі за завищеними цінами міська рада оголосила про створення робочої групи “Щодо моніторингу ефективності використання бюджетних коштів”. До складу групи запрошують і місцевих журналістів. Про це повідомляє представниця ІМІ в Полтавській області.

Секретарка Полтавської міськради Катерина Ямщикова повідомила у своєму телеграм-каналі, що було розроблено проєкт розпорядження про створення робочої групи “Щодо моніторингу ефективності використання бюджетних коштів” і до 25 січня триває набір до складу групи. До неї ввійдуть представники правоохоронних органів, аудитслужби, експертного середовища громади – юристи, представники громадських організацій, ЗМІ та фахівці за різними галузевими напрямами. 

У коментарі представниці ІМІ Катерина Ямщикова сказала, що податися можуть усі охочі з власної ініціативи. 

“Якщо якесь медіа захоче долучитися й виникне необхідність подати від міської ради офіційного листа на редакцію про це, ми зробимо. Також ми готові зробити розсилку на медійні офіси. Але станом на зараз це повністю відкрита платформа, на пошту можна надіслати свою заявку, від медіа чи від журналістів”, – сказала Ямщикова. 

Посадовиця додала, зробили відкритий набір для всіх охочих, бо переконані, що в громадськості та медіа має бути власне бажання та мотивація долучитися до робочої групи, оскільки діятиме вона на громадських засадах.

Щоб долучитися до робочої групи “Щодо моніторингу ефективності використання бюджетних коштів”, потрібно надіслати свої контакти й коротку довідку про свою мотивацію участі та експертність на електронну пошту: [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!