ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному медійнику поставили під двері квартири ритуальний вінок

03.07.2023, 17:02
Фото – фейсбук Влад Ісаєв
Фото – фейсбук Влад Ісаєв

У Рівному 3 липня невідомі поклали ритуальний вінок біля дверей квартири головного редактора інформаційної агенції. Про це повідомляється на сайті Нацполіції в Рівненській області.

Так, 42-річний рівнянин близько 7:30 звернувся до поліції та повідомив, що в коридорі загального користування невідомі поклали ритуальний вінок з написом, який містив прізвище заявника. 

Потерпілий не підозрює, хто б це міг зробити. Працівники поліції провели огляд місця події та вилучили речові докази.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом погрози журналісту у зв’язку з веденням ним законної професійної діяльності за частиною 1 статті 345-1 Кримінального кодексу України. 

Поліцейські проводять слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Про появу ритуального вінка повідомив у своєму Facebook рівненський медійник Влад Ісаєв.

“Поки наші доблесні правоохоронці вже третій тиждень шукають (або роблять вигляд, що шукають) паліїв мого авто, от такий “подаруночок” я сьогодні зранку виявив під дверима своєї  квартири, коли виходив на пробіжку. То що там, кажете, безпечно місто? Чи 90-ті повертаються?” – написав він.

У коментарі ІМІ Влад Ісаєв сказав, що, “поки триває слідство, я не можу нічого коментувати. Усе, що міг, написав у фейсбуці”.

Фото – фейсбук Влада Ісаєва

Як повідомляв ІМІ, 14 червня невідомі вночі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва. Він вважає, що це пов’язане з його журналістською діяльністю.

У коментарі ІМІ Влад Ісаєв зазначив, що є редактором ІА “Західний аргумент”, щоправда сайту в цієї агенції вже немає. На сторінці ІА “Західний аргумент” у фейсбуці останнє повідомлення було у 2021 році. 

У минулому Ісаєв був журналістом газети “Рівне вечірнє”, редактором сайту “Прес центр”, а також творцем телеграм-каналу “Штірліц”, який публікує викривальну інформацію про владу.

Також Ісаєв повідомив ІМІ, що не знає, з якими матеріалами може бути пов’язаний підпал. Він відмовився коментувати події, поки працює поліція.  

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу, за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У поліції розглядають різні версії злочину, одна з яких – журналістська діяльність.

Liked the article?
Help us be even more cool!