ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Тернополі стартував набір до Регіональної школи сучасної журналістики

11.12.2023, 15:31
Ірина Небесна

До 20 грудня мешканці Тернополя та області можуть податися на участь у Регіональній школі сучасної журналістики, яку вже водинадцяте проводить Тернопільський прес-клуб.

Навчання триватиме впродовж 10 місяців. За цей час учасники школи відвідають 10 тренінгів та матимуть 40 практичних занять, що відбуватимуться щотижня.

У коментарі регіональній представниці ІМІ керівниця Тернопільського прес-клубу Анжела Кардинал розповіла, що випускники тогорічних програм успішно знаходять роботу в місцевих виданнях та пресслужбах регіону.

За її словами, у попередні роки слухачі школи мали можливість навчитися або вдосконалити вміння працювати за професійними стандартами, створювати якісні текстові, відео- та радіосюжети, вести передачі та ефективно комунікувати, просувати контент у соцмережах, проводити журналістські розслідування та успішно протистояти дезінформації.

“Цьогорічна програма, окрім тем про фактчекінг, цифрову безпеку, правовий захист та багато інших, також містить навички з висвітлення воєнної тематики та основ тактичної медицини”, – зауважила Кардинал.

Серед лекторів цього набору заявлені, зокрема, викладачка Могилянської школи журналістики, виконавча директорка ГО “Український інститут медіа та комунікації” Діана Дуцик; незалежна медіаконсультантка, менторка із соцмедіа для медіа та громадських організацій, співзасновниця спільноти “SMM Talks for NGO & Media” Олена Дуб; співзасновник Громадського радіо, голова Комісії з журналістської етики Андрій Куликов; редактор антикорупційного проєкту Bihus.Info, журналіст-розслідувач Максим Опанасенко; телеведучий, політичний оглядач і публіцист Віталій Портников; медіаекспертка, журналістка, фактчекерка, засновниця проєкту “НотаЄнота” Альона Романюк та інші.

Охочих узяти участь у школі журналістики просять зголошуватися на співбесіду за телефоном 096-390-30-25. Навчання відбуватиметься безкоштовно та офлайн.

Liked the article?
Help us be even more cool!