ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українське радіо скоротило час мовлення на Чернігівщині

08.02.2024, 12:41
Павло Пущенко

“Українське радіо. Чернігівська хвиля” скоротило час мовлення в Чернігівській області. Про це представнику ІМІ в Чернігівській області повідомила виконавча продюсерка Українського радіо Юлія Шелудько.

За її словами, одна з причин скорочення мовлення – суттєве зменшення кількості працівників на радіо через мобілізацію.

“А головна причина – ми хочемо посилити частку регіонального мовлення в загальнонаціональному ефірі. У лютому запускаємо програму “Разом”, яку виготовляють усі регіональні редакції Українського радіо. Вона буде йти в будні. Тож можна буде на всю Україну послухати про важливе або наболіле в одному конкретному регіоні”, – зазначила вона.

Також Юлія Шелудько розповіла, що, оскільки чернігівська філія є хабом, вони мають два слоти мовлення кожного дня в будні. Окрім того, щодня всі регіони вмикаються кожні три-чотири години в загальнонаціональний ефір і в такий спосіб кожен окремий регіон повторюється кожні три-чотири дні, і це не враховуючи новин.

“Ми даємо більше можливості слухачам по всій Україні почути про кожен регіон, і це наразі актуальніше. Те, що ми хочемо вивести регіони на загальнонаціональний рівень, – це питання якості. З початку повномасштабного вторгнення люди більше споживають короткі форми інформації, тому ми зробили трохи стисліші програми, але додали в них динаміки, і зараз відчувається суттєва різниця в якості контенту. Тобто головне не кількість, головне – якість, наповнення, зміст”, – додала виконавча продюсерка Українського радіо.

Крім того, вона зазначила, що в чернігівської філії одні з найкращих програм, які є дуже конкурентоспроможними з іншими мовниками, адже Українське радіо має високі журналістські стандарти й намагається давати слухачам тільки якісний контент.

Усі програми “Українського радіо. Чернігівська хвиля” можна послухати на Youtube.

Liked the article?
Help us be even more cool!