ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Унаслідок російського обстрілу Кривого Рогу пошкоджено квартиру журналістки "Першого криворізького"

31.07.2023, 15:17
Фото з Facebook-сторінки Олени Смоліної
Фото з Facebook-сторінки Олени Смоліної

Унаслідок російського ракетного обстрілу Кривого Рогу (Дніпропетровська область) зранку 31 липня пошкоджено квартиру журналістки онлайн-видання “Перший криворізький” Олени Смоліної. Про це вона повідомила представниці ІМІ в Дніпропетровській області.

За її словами, в момент вибуху вдома були вона з чоловіком, дітей удома не було: вони на канікулах у бабусі з дідусем. Вікна, розповідає Олена, вилетіли якраз у дитячій.

“Уламки пробили ліжка, на яких діти сплять зазвичай, вікна вилетіли. В будинку я не бачу тріщин. У сусідів також повилітали вікна, весь двір був засипаний уламками скла, але вже все прибрали”, – розповіла Олена. 

Будинок Олени за три будинки від того, куди влучила російська ракета. Поки журналістка прибирає квартиру та заклеює вікна плівкою. Також планує звертатися по компенсацію збитків до міста. 

“Мене ще турбує, що я зараз не можу знайти свою кішку. Її просто ніде немає. Ми на п'ятому поверсі, ніби не бачила під вікнами трупа тваринки, але, може, прибиральники прибрали, і запитати немає в кого вже”, – розповіла Олена Смоліна. 

 
 
 

Фото Олена Смоліна

Станом на 13:35 керівник Ради оборони міста Олександр Вілкул у марафоні “Єдині новини” повідомив, що поранення отримали 53 людини, зокрема троє дітей. Троє поранених у тяжкому стані, один – у надтяжкому. Серед загиблих у будинку – четверо людей: двоє чоловіків, 45-річна мама та її 10-річна донька. Ще одна людина загинула в навчальному закладі, куди також влучила ракета, повідомило Суспільне Дніпро. 

Також до тисячі будинків навколо мають різні руйнування, повідомив Вілкул у своєму телеграмі. У місті розгорнули два штаби допомоги. Там можна взяти воду, продукти, ліки, отримати допомогу з розселенням, якщо це треба, взяти будматеріали та написати заяви на компенсацію. 

За попередніми даними, армія РФ застосувала для удару балістичне озброєння, повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону “Єдині новини”.

Ольга Василець, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!