ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Донецьку авто на смерть збило російського пропагандиста Геннадія Дубового

Фото – Фокус
Фото – Фокус

У тимчасово окупованому росіянами Донецьку 11 вересня загинув російський пропагандист, учасник незаконного військового формування “ДНР”, який воював проти України, Геннадій Дубовий. 

Як повідомило пропагандистське російське інформагентство РІА Новини, Дубовий загинув у ДТП у центрі Донецька: його збила машина, коли він ішов по квіти.

Російський пропагандист Павло Губарєв повідомив, що Дубового збив російський військовий В'ячеслав Сніткін. “Їздив Сніткін з перевищенням швидкості постійно, про що постійно інформував своїх передплатників у сторіс”, – написав пропагандист, вимагаючи правосуддя.

Український журналіст Денис Казанський, який вимушений був залишити Донецьк після його окупації, написав, що Геннадій Дубовий був пропагандистом “ДНР”.

“До війни був донецьким журналістом, потім став воєнкором, розпалював ненависть, закликав до війни та вбивств українців, прославляв Моторолу та інших людожерів і виродженців. Загинув Дубовий у найкращих традиціях професійних новоросів. Його задавили машиною російські військові. Прямо в самому центрі, перед будівлею ОДА. На перехресті вул. Артема та бульвару Шевченка. Боровся з бандерівцями, а в результаті був розмазаний асфальтом “визволителями”, які носяться центром міста на позамежних швидкостях і регулярно чавлять людей”, – написав Казанський.

Геннадій Дубовий був головним редактором газети так званої “ДНР” “Голос Народу – Голос Республіки”, висвітлював діяльність підрозділу загиблого бойовика Арсена Павлова (Моторола) з 2014 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!