ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видання "Дніпро оперативний" отримало листа про нібито мінування. Проте вибухівки не знайшли

09.08.2023, 15:27
Фото - dnepr.express
Фото - dnepr.express

Видання “Дніпро оперативний” отримало на редакційну пошту листа про нібито замінування редакції. Проте після перевірки вибухівку не знайшли.

Про це у коментарі представниці ІМІ в Дніпрі та області розповіла головна редакторка “Дніпро оперативний” Олеся Антошкіна.  

За її словами, це вже не вперше редакція отримує листи такого змісту.

“Нічого нового. Лист прийшов на пошту в спамі з вимаганням 170 біткоїнів від Малюка (голова Служби безпеки України Василь Малюк - ред.). Приходять поліцейські, пишуть свої документи і йдуть. В офісі вже всі звикли і не реагують ніяк", — розповіла Олеся Антошкіна. 

Вона додала, що не знає, чому обирають щоразу саме їхню редакцію. Лист, де повідомляють про замінування, зазначила Олеся Антошкіна, отримали ще безліч адресатів. Також в листі вказано, які саме об'єкти нібито заміновано. 

На сайті Дніпровської міської ради в ранковому зведені 9 серпня про надзвичайні події в місті вказано, що було два листи про мінування. 

“Співробітники поліції провели зовнішнє обстеження приміщень 154 дитячих садочків, будівлі СБУ та будівлі редакції “Дніпро оперативний”. Також обстежили приміщення адміністрації, 58 торгівельних центрів, 8 районних судів та аеропорту”, — повідомила міськрада.

У поліції Дніпра представниці ІМІ пообіцяли надати коментар щодо ситуації пізніше.

Як повідомляв ІМІ, 21 травня 2023 року “Дніпро оперативний” отримав листа про нібито замінування редакції. Тоді поліцейські також не знайшли вибухівки. Вимоги були такі ж як і цього разу — 170 біткоїнів. А нібито замінованими виявилися понад 400 об'єктів у місті. 

Ольга Василець, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!