ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Виставлену на аукціон колекцію "Гаррі Поттер" представниці ІМІ купили за 4100 грн

26.02.2024, 11:23
Продана на аукціоні "Медіа-кава" колекція фігурок "Гаррі Поттер" Маї Голуб. Фото – Мая Голуб

На благодійному аукціоні “Медіа-кава” продали колекцію фігурок “Кіндер Джой” “Гаррі Поттер” за 4100 грн, яку зібрала представниця Інституту масової інформації у Волинській області Мая Голуб. Про це вона повідомила ІМІ. 

25 лютого переможною ставкою стала сума від Дарії Мішустіної. Лот був оплачений того ж дня. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

“Я радію, що вдалося таку суму зібрати завдяки продажу фігурок колекції “Гаррі Поттер”. Вдалося зробити корисну справу і залучити гроші для військових, і фігурки знайшли нову власницю. Ці фігурки дуже популярні та прикрасять робочий стіл чи книжкову шафу. Ставки були також і від анонімів, які писали адміністратору проєкту “Медіа-кава” Мирославу Ватащуку. Влітку минулого року дві фігурки з цієї колекції, Гаррі Поттера та Герміону Грейнджер, які я передала на аукціон, вдалося продати за 1000 грн”, – розповіла Мая Голуб.

Вона додала, що продані фігурки є зараз унікальними, оскільки саме таких кіндерів уже немає в продажі в магазинах.

Нагадаємо, на благодійному аукціоні “Медіа-кава” можна не лише поторгуватись і купити можливість випити кави з представниками медіа чи ньюзмейкерами. На аукціон також виставляються речі, які люди передають волонтеру. Це і вироби ручної роботи, колекційні монети, марки, конверти, іграшки та інше. 

“Медіа-кава” почалася з проєкту “Кава з волонтером”, який започаткувала 2015 року група волонтерів. Авторкою проєкту та ідейною натхненницею є волинська волонтерка і зооволонтерка Вероніка Федосова-Цибульська. 

Також у кожного є можливість задонатити на підтримку бійців ССО ЗСУ на волонтерську картку Мирослава Ватащука за реквізитами.

Liked the article?
Help us be even more cool!