ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Захисниця "Азову", колишня полонена зробила весільні фото: сама і з нагородою загиблого чоловіка

09.05.2023, 15:24
Фото – Костянтин Сова
Фото – Костянтин Сова

Ексречниця Донецького прикордонного загону, військова, яка нещодавно повернулася з російського полону, Валерія Суботіна оприлюднила весільні фотографії. На них вона сама, а в руках тримає орден “За мужність” свого загиблого чоловіка Андрія Суботіна.

“Коханий, ти хотів бачити мене у білій сукні – дивися, я в білій сукні. До війни ми обрали обручки – вони тепер у мене. Я тримаю твій орден “За мужність” і пишаюся тим, що я – твоя дружина”, – написала Валерія на своїй фейсбук-сторінці.

Інші весільні світлини Валерії оприлюднив автор – фотограф Костянтин Сова.

“Сьогодні я робив весільний портрет для Валерії – позивний Нава. На цьому весільному портреті була наречена, але не було нареченого – лише його орден… Андрій уже на небесах, але історію їхнього кохання будуть передавати з покоління до покоління”, – написав Костянтин у фейсбуці.

Як повідомляв ІМІ, ексречниця Донецького прикордонного загону, парамедикиня полку “Азов” Валерія Карпиленко-Суботіна (Нава) була однією зі 100 українських військовослужбовців, яких Україна повернула з полону 10 квітня 2023 року.

Під час боїв за Маріуполь Валерія повідомляла на своїй фейсбук-сторінці про те, що відбувається на “Азовсталі”, у яких умовах працюють медики.

Валерія Карпиленко – письменниця, захисниця “Азовсталі”, колишня викладачка Маріупольського державного університету, кандидатка наук із соціальних комунікацій. 

5 травня 2022 року на “Азовсталі” вона одружилася зі своїм коханим – прикордонником Андрієм Суботіним. Вони обмінялися обручками з фольги.

7 травня 2022 року Андрій загинув. 17 травня 2022 року під час виходу українських військових з “Азовсталі” Валерія потрапила в полон.

Тривалий час родичі Валерії практично нічого не знали про її долю. У травні 2022 року президент Володимир Зеленський відзначив капітанку Валерію Карпиленко медаллю “За військову службу Україні”.

Тіло Андрія Суботіна поки не вдалося повернути з території “Азовсталі”.

Liked the article?
Help us be even more cool!