ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст із Полтавщини отримав орден "За заслуги" ІІІ ступеня

07.12.2023, 10:39
Надія Кучер

Військовий журналіст із Кременчука (Полтавська область) Тарас Деркач отримав орден "За заслуги" ІІІ ступеня.

Про це повідомляє офіційний сайт Полтавської ОВА. 

“У День Збройних Сил України отримав нагороду. Фронтові дороги нарешті привели до вручення ордену. Честь отримати нагороду саме на день ЗСУ”, – написав Тарас Деркач на своїй сторінці в соцмережі. 

Він зауважив, що указ про нагороду президент підписав 6 червня, у День журналіста, а отримав її він зараз – у День Збройних сил України.

Державною нагородою медійника відзначили за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики та інформаційної сфери, мужність і самовідданість, виявлені під час висвітлення подій повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність. 

Тарас Деркач працює військовим журналістом від початку російсько-української війни. Вже після 24 лютого 2022-го об’їздив чи не всю передову. Провів сотні інтерв’ю з українськими захисниками й захисницями. Висвітлював їхню роботу та бойові будні. Вів репортажі з окопів, звільнених територій і розповідав про жахи, які пережили люди в окупації. Матеріали Тараса Деркача використовують не лише національні медіа, а й міжнародні.

Liked the article?
Help us be even more cool!