ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Житомирський телеканал С-ТВ призупинив випуск новин через фінансові проблеми

22.04.2024, 17:36
Оксана Трокоз
Житомирський телеканал С-ТВ. Фото – скриншот новинного випуску від 19 квітня

Житомирський телеканал С-ТВ зупинив випуск новин до 7 травня. Про це в ефірі 19 квітня повідомила редакторка і ведуча Тетяна Хмель.

“На жаль, змушена повідомити, що в найближчі два тижні нас не буде в етері телеканалу. Повернемося в травні, а ви бережіть себе і пам’ятайте: кожний з нас причетний до перемоги, тож спільно її наближаймо. Слава Україні, Героям слава”, – звернулася Тетяна Хмель до глядачів.

У коментарі регіональній представниці Інституту масової інформації співзасновник компанії Олег Бабкін пояснив це фінансовими труднощами. Розголошувати будь-які деталі він відмовився.

Олег Бабкін є волонтером, який підтримував Збройні сили України з 2014 року. З початком повномасштабного вторгнення РФ він вступив до лав територіальної оборони, а пізніше приєднався до однієї з бойових бригад ЗСУ, де служив до свого 60-річчя. Про це йдеться в новині на сайті Житомирської ОВА про нагородження Олега Бабкіна почесною відзнакою.

Редакторка новин Тетяна Хмель у коментарі представниці ІМІ сказала, що для команди журналістів новина про зупинення випуску новин стала несподіванкою.

“Нині наша робота призупинена, ми пішли в неоплачувану відпустку до 7 травня. Сподіваємося, що в травні робота повноцінно відновиться. Для нас це стало несподіванкою, але колектив усе ж з розумінням сприйняв цю новину. Тому очікуємо. Наш колектив складається з п'ятьох людей, це дві знімальні групи і я, редактор. Але передавальний телевізійний комплекс залишився працювати, тобто в етері ми є. Не працюємо лише ми як медіа”, – зазначила Тетяна Хмель.

Нагадаємо, у квітні телеканал С-ТВ потрапив на інтерактивну Мапу рекомендованих медіа за результатами незалежного експертного оцінювання в першому півріччі 2024 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!