ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск для протидії ботам планує запровадити плату для нових користувачів X

Власник соцмережі Х Ілон Маск планує запровадити невелику плату для нових користувачів X за можливість публікувати, коментувати та лайкати дописи.

Це єдиний спосіб протидіяти невпинному напливу ботів, відповів Маск на пост користувача X Daily News про зміни, повідомляє AIN.ua.

Він додав, що боти зі штучним інтелектом та інтернет-тролі можуть “з легкістю” пройти тести на ідентифікацію ботів.

“Наплив фейкових профілів також зменшує кількість вільних назв акаунтів; стільки хороших юзернеймів стають зайняті в такий спосіб”, – написав Маск.

Згодом, відповідаючи іншому користувачеві, він зазначив, що нові акаунти зможуть публікувати дописи безкоштовно після трьох місяців з моменту створення.

Поки що немає деталей щодо того, коли ця політика набуде чинності та яку плату доведеться сплачувати новим користувачам.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року соцмережа X почала стягувати плату в розмірі $1 на рік з нових непідтверджених користувачів у Новій Зеландії та на Філіппінах.

Нові користувачі з цих регіонів могли читати дописи, але не могли взаємодіяти з ними. Щоб публікувати контент, ставити лайки, репостити, відповідати, додавати в закладки та цитувати дописи, їм потрібно було сплатити внесок. Ціни можуть відрізнятися залежно від місцевої валюти.

На початку квітня X заявив про початок масштабного очищення платформи від спам-акаунтів, попередивши користувачів про можливе зменшення кількості підписників.

Соцмережа Х надає свої преміумпослуги, включно з відмітками верифікації, забороненим угрупованням і терористичним групам.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2024 року Ілон Маск заявив, що соцмережа X розглядає можливість прибрати кількість уподобань та поширень, які наразі можна бачити під кожним дописом.

ЄС висловив застереження Ілону Маску, закликавши його погодити соцмережу Х із законами про фейки й російську пропаганду, після того, як платформа посіла перше місце за кількістю дезінформації в рейтингу всіх великих соцмереж.

ВВС встановила, що в Х профілі з платною підпискою (блакитна позначка), які платять гроші, щоб алгоритм просував їхній контент серед решти користувачів, поширюють дезінформацію про війну Росії проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!