ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред "Суспільне Житомир" збирає кошти на дрон для військовослужбовців

01.04.2024, 10:00
Оксана Трокоз
Дмитро Клименко під час тренінгу. Фото – Оксана Трокоз
Дмитро Клименко під час тренінгу. Фото – Оксана Трокоз

Збір на потреби Збройних сил України оголосив житомирський журналіст, головний редактор “Суспільне Житомир” Дмитро Клименко. Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці та уточнив деталі регіональній представниці Інституту масової інформації.

Дмитро збирає на ударний безпілотник “Кажан” для військовослужбовців. Його ціль – назбирати 20 тисяч гривень із загальної суми у 620 тис. грн. 

“Друзі та рідні служать в одному з підрозділів ЗСУ під Бахмутом та Куп'янськом. Збираю на дрон для них. Загальна сума збору на БпЛА “Кажан” – 620 тисяч. Я відкрив банку на 20 тисяч, щоб допомогти зібрати всю суму. Вже зібрав понад 12 тисяч. Допомагають друзі й колеги, по декілька сотень. Але є донати і на 3 тисячі. І на 20 гривень. Але важливі всі”, – розповів Дмитро Клименко представниці ІМІ в Житомирській області.

Коли запланована сума буде зібрана, Дмитро обіцяє провести розіграш символічного подарунка.

“Це гільза від снаряда до української артустановки “Гепард”, яка нищить російські ракети та дрони в нашому небі”, – сказав журналіст.

Гільза від снаряда до української артустановки Гепард, яку збирається розіграти Дмитро Клименко / Facebook-сторінка Дмитра Клименка

Посилання на банку – тут.

Номер картки банки: 5375 4112 1544 2224

Нагадаємо, головний редактор “Суспільне Житомир” Дмитро Клименко із власної ініціативи проводить безкоштовні тренінги з медіаграмотності для різних цільових груп. Учасниками тренінгів стали понад сотню людей – фахівці територіальних громад, школярі, вчителі та журналісти.

Liked the article?
Help us be even more cool!