ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Канал "Рада" розповів про напад на оператора в Кривому Розі

Телеканал “Рада” видав в ефір матеріал, під час знімання якого 13 лютого в Кривому Розі охоронець одного з підприємств побив оператора каналу Егора Любарщука.

Сюжет вийшов у прямому ефірі каналу 21 лютого та в стрімі на YouTube-сторінці “Ради”. 

Раніше ІМІ писав, що правоохоронці повідомили про підозру охоронцеві за фактом умисного заподіяння журналісту побоїв у зв’язку з веденням ним законної професійної діяльності (ч. 2 ст. 345-1 КК України). Також йому обрали запобіжний захід – нічний домашній арешт. 

Знімальна група в складі оператора та журналістки Валерії Холодової робила матеріал про відсутність теплопостачання в кількох багатоквартирних будинках у Кривому Розі. Одна з героїнь сюжету показала їм, що через відсутність тепла стіни покрилися пліснявою. 

Далі знімальна група разом з мешканцями, які підготували звернення, пішла до абонентського відділу АТ “Криворізька теплоцентраль”. Там до них вийшов чоловік, на одязі якого було написано “охоронець”. 

Скриншот ІМІ із сюжету. Охоронець АТ “Криворізька теплоцентраль”, який зустрів знімальну групу

Журналістка попросила покликати керівництво, врешті до знімальної групи вийшла жінка, яка сказала, що керує групою комунікацій. Валерії Холодовій нічого не прокоментувала і сказала писати запит. А від людей заяву прийняла. 

Скриншот ІМІ із сюжету. Жінка, яка назвалася керівницею групи комунікацій, вийшла до знімальної групи та людей

Це все відбувалося на порозі приміщення. Коли знімальна група в спробах поспілкуватися з керівницею групи комунікацій спробувала зайти в приміщення та поставити ще декілька питань, тут сутичка і сталась. Оператору перешкоджав уже інший охоронець, проте без жодних розпізнавальних знаків. Він не мав уніформи та був у звичайному цивільному одязі.  

Скриншот із сюжету. Чоловік перешкоджає оператору зайти в приміщення АТ “Криворізька теплоцентраль”
Після інциденту знімальна група викликала на місце поліцію. 

Знімальна група чи телеканал ситуацію не коментують. 

Скриншот із сюжету. Чоловік, який перешкоджав оператору зайти в приміщення АТ “Криворізька теплоцентраль”
Liked the article?
Help us be even more cool!