ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маріупольським пропагандистам перестали платити зарплату – соцмережі

Маріупольським пропагандистам з каналу "Маріуполь 24", які співпрацюють з окупантами, перестали платити зарплату.

Про це працівники телеканалу почали писати в соціальних мережах, передає 0629.com.ua.

"Крик душі! Вже не знаємо, куди звертатися. На телеканалі в Маріуполі шалене затримування в зарплаті! Скільки можна знущатися з людей. Мало того, що працюємо в жахливих умовах, у жахливому офісі, на старому обладнанні. Періодично приїжджають директори Черкашин, Ємельянов та Петренко. Обіцяють золоті гори, але нічого не виконують. Принижують людей, ображають. Уже просто немає сил. Звертаюся до всієї верхівки: зверніть на це свавілля увагу. З таким підходом до працівників у нашій республіці ніколи не буде ладу", – пише анонімно працівниця каналу.

Вона не поодинока. Є й інші повідомлення про те саме.

"Шановні Черкашин Миколо (у минулому директор телеканалу Юніон, а зараз директор друкованого холдингу) та Ємельянов Володимире (у минулому заступник Черкашина, а зараз директор Юніону), з вашим приходом (на "Маріуполь 24". – Ред.) стало лише гірше! Ви хочете забрати у своє керування всі телеканали та радіо, але з вашими методами керівництва у вас це не вийде! Через вас люди сидять без грошей! Затримування божевільне! Ви тільки свої кишені набиваєте, а про людей не думаєте! На телеканал у Маріуполі були виділені гроші на закупівлю гарного обладнання, у результаті немає ні грошей, ні обладнання. На Першому республіканському каналі через вас звільнялися люди, на "Оплоті" – та сама ситуація. Та й на друкованому холдингу люди звільняються натовпами. Якщо ви звикли до плинності кадрів на своєму "Юніоні", то сидіть і працюйте на своєму "Юніоні", а решті дайте спокій! Краще вдома сидіти, ніж з вами працювати безкоштовно", – повідомляє інший колаборант.

У коментарях пропагандистам радять зробити про це сюжети.

Інші маріупольці вважають, що для пропагандистів, які називають себе журналістами, невиплата зарплат – це покарання за брехню, яку вони щодня показують у своїх сюжетах на телебаченні.

Ось декілька цитат.

"На будівництво йдіть. Ви ж самі стільки назнімали матеріалу щодо будівництва, що, напевно, знаєте, де із зарплатами норм. Побудьте по той бік дзеркала і грошей заробите".

Фото скрін 0629.com.ua

"Так ви ж телебачення, це ми повинні до вас звертатися по допомогу, у вас же в Пітері є друзі на телебаченні – попросіть і розголосіть на всю Росію, нехай тоді вони варені будуть, головне – не бійтеся".

А у відповідь співробітниця каналу зазначає:

"Невже ви думаєте, що співробітники можуть знімати ефіри про все, про що хочуть?"

Фото скрін 0629.com.ua

Як повідомляв ІМІ, журналісти Маріуполя, що перейшли на бік ворога, забезпечували прямий ефір освітнього форуму “Південь Молодий”, який окупанти проводили на узбережжі Азова – на Бердянській косі (м. Бердянськ, Запорізька обл.). 

Liked the article?
Help us be even more cool!