ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На журналістку "Волинь Online" подали до суду з вимогою відшкодувати 750 тис. грн

25.08.2023, 18:42
Фото – mi100.info
Фото – mi100.info

Головна редакторка інтернет-видання “Волинь Online” Мар'яна Метельська повідомила, що група компаній “Техноторг” подала судовий позов проти неї через її розслідування про діяльність підприємств.

Про це Мар'яна Метельська повідомила представниці ІМІ у Волинській області та на своїй фейсбук-сторінці.

За словами журналістки, 11 липня на сайті видання вийшло її розслідування “Можна купити російські запчастини “на залишках”: поблизу Луцька працює фірма, власники якої мають зв’язок з агресором”. У розслідуванні йшлося про співпрацю “Техноторгу” з Росією та Білоруссю.

Як розповіла ІМІ Метельська, позиваються проти неї п’ять підприємств “Техноторгу”. Вони подали позов про визнання інформації недостовірною і такою, що принижує ділову репутацію. Позивачі вимагають спростувати інформацію та стягнути з Метельської 750 тис. грн компенсації моральної шкоди.

“Дані про компанії “Техноторгу” (їх декілька десятків), які зареєстровані в Миколаєві, я брала із судових реєстрів та в наших партнерів YouControl, які завжди мають досьє на кожну компанію України. Ці дані не вигадані, ніяких додуманих фактів у статті не було”, – написала у фейсбуку журналістка.

Метельська вважає позов тиском на неї як на журналістку і відстоюватиме своє право в суді.

Мая Голуб, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!