ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала на Кіровоградщині перше онлайн-видання

Фото – Новий громадянин
Фото – Новий громадянин

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала перше на Кіровоградщині онлайн-медіа “Новий громадянин” (Олександрія). Про це повідомляє представник ІМІ в Кіровоградській області. 

Таке рішення Нацрада ухвалила 28 вересня на своєму засіданні, розглянувши заяву ТОВ “Інформаційне агентство “Новий громадянин”.

Редактор видання Віктор Голобородько повідомив, що тепер робота видання буде унормована згідно з вимогами закону про медіа.

“Сайт “Новий громадянин” позиціюється як аналітичне видання, а також видання, що висвітлює розслідувальні матеріали, публікує відео та тексти, спрямовані на інформаційний захист країни від російської агресії. Є і новинний контент. Власне, напрям діяльності той самий і залишається – робота з інтелектуальними та складними інформаційними продуктами, новинними журналістськими жанрами. Але тепер робота буде унормована за вимогами актуального законодавства, що переформатувало форми діяльності медіа в Україні”, – написав він на власній Facebook-сторінці.

Як повідомляв ІМІ, 28 вересня Нацрада зареєструвала 19 нових суб’єктів у сфері онлайн-медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!