ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Облаштувала у квартирі "спостережний пункт": на Донеччині СБУ затримала інформаторку росіян

Фото – СБУ
Фото – СБУ

У Донецькій області контррозвідники Служби безпеки України затримали інформаторку росіян: жінка намагалася виявити в Слов’янську локації Сил оборони України та навести по них російські удари.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Щоб відстежити переміщення українських військ, жінка облаштувала у власній квартирі своєрідний "спостережний пункт".

Отриману інформацію передавала на один із прокремлівських телеграм-каналів, який адмініструють представники російських спецслужб.

"Найбільше ворога цікавили маршрути переміщення артилерії ЗСУ, у тому числі реактивних систем залпового вогню, які задіяні в контрнаступі під Бахмутом", – зазначають в СБУ.

Контррозвідники затримали інформаторку та повідомили їй про підозру в несанкціонованому поширенні інформації про скерування, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів до України, рух, переміщення або розміщення ЗСУ.

Наразі розв'язується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Затриманій загрожує до восьми років в'язниці.

Як повідомляв ІМІ, правоохоронці повідомили заочно про підозру головному редактору окупаційної газети з Луганщини Сергію Кривоносу, який публічно закликав брати участь у псевдореферендумі.

Liked the article?
Help us be even more cool!