ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти заявили про замінування в Луганську авто пропагандиста Кисельова

Віталії Кисельов/Фото - російське пропагандистське агентство РИА Новости
Віталії Кисельов/Фото - російське пропагандистське агентство РИА Новости

Під автомобілем пропагандиста, заступника ректора фейкового луганського університету та одного з колишніх командирів бойовиків "ЛНР" Віталія Кисельова знайшли 600 грамів вибухівки.

Про це пише "Реальна газета" з посиланням на пропагандистські ЗМІ.

До вибухівки нібито був прикріплений електронний детонатор, проте він не спрацював. Коли знайшли вибухівку, Кисельова в автомобілі не було.

Для розмінування викликали кілька саперів, територію оточили. Проте людей з будинків не евакуйовували.

Віталій Кисельов з позивним Комуніст – у минулому один з командирів бойовиків "ЛНР". У 2017 році через конфлікт з тогочасним ватажком угрупування "ЛНР" Ігорем Плотницьким Комуніста взяли в заручники. Колаборанти зробили інформаційний вкид про загибель Кисельова після одного з допитів, але потім показали його живим.

Після чергового "державного перевороту" Кисельова випустили з в'язниці. Тоді ж він почав вести програму на пропагандистському телеканалі "Луганськ 24" "Путь Визенталь". У цій програмі він оприлюднював персональні дані представників різних правоохоронних українських органів, а також персональні дані їхніх родичів, публічно погрожував цим людям.

У коментарі ІМІ у пресслужбі ГУ СБУ Луганської та Донецької областей уточнили, що зараз матеріали кримінального провадження щодо дій Кисельова відправлені до суду. Його обвинувачують у створенні терористичної групи чи терористичної організації. 

Liked the article?
Help us be even more cool!