ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підозрюваному в спробі підкупу поліцейських нардепу Трухіну призначили заставу в 50 тис. грн

20.09.2022, 16:13
Фото – УП
Фото – УП

Вищий антикорупційний суд призначив народному депутату Олександру Трухіну, який підозрюється в спробі підкупу поліцейських, заставу в 49 620 грн. 

Таке рішення суд ухвалив 20 вересня, частково задовольнивши клопотання НАБУ, повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Суд зобов’язав Трухіна прибувати до детектива, прокурора та суду на кожну вимогу, повідомляти правоохоронців чи суд про зміну свого місця проживання або роботи. Крім того, нардеп повинен утримуватися від спілкування з міністром внутрішніх справ України, керівниками Національної поліції, Департаменту патрульної поліції, управління патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції, керівниками та судовими експертами національного наукового центру “Інститут судових експертиз ім. Засл. Проф. М.С. Бокаріуса” та свідками в справі.

Строк дії обов’язків – до 20 листопада включно.

Дії народного депутата кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (“Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”). Досудове розслідування триває.

Як повідомляв ІМІ, 1 лютого 2022 року “Українська правда” опублікувала відео, на якому народний депутат від “Слуги народу” Олександр Трухін намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року за його участю.

Державне бюро розслідувань заявило, що в розпорядженні слідства не було відео, яке 1 лютого оприлюднила “Українська правда” щодо ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження стосовно пропозиції надання хабаря з боку народного депутата Олександра Трухіна поліцейському на місці скоєння ДТП.

7 вересня Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили Трухіну про підозру в спробі підкупу поліцейських.

Liked the article?
Help us be even more cool!