ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сприяв пропаганді служби в армії РФ: підриємця з Криму засуджено до трьох з половиною років ув'язнення

Підприємець із Криму, який забезпечує роботу "Кримпатріотцентру", отримав вирок – три роки та шість місяців позбавлення волі.

Про це повідомила пресслужба Прокуратури АР Крим та м. Севастополя.

Прокурори в суді довели, що підприємець, ведучи господарську діяльність, уклав контракт із "Кримпатріотцентром", бюджетною установою освіти на окупованому півострові.

У такий спосіб підприємець забезпечував роботу центру, надаючи необхідне обладнання для проведення військового навчання жителів півострова.

"Серед основних напрямів діяльності "Кримпатріотцентру" – пропаганда військової служби в армії РФ серед української молоді на півострові, здійснення серед дітей і підлітків заходів "військово-патріотичного виховання", підготовка з основ військової служби в освітніх установах і навчальних закладах", – зазначили в прокуратурі.

Як повідомляв ІМІ, співробітники Служби безпеки України оголосили підозру у виправдовуванні російської агресії та колабораційній діяльності двом "політтехнологам" РФ – Сергію Веселовському та Сергію Юхіну.

За даними слідства, за вказівкою окупаційного очільника Криму Сергія Аксьонова вони організували "філії" центральних рупорів кремля на території півострова. Серед них – інформагентство "південно-східний фронт" та онлайн-портал "Крим 24".

"Через ці медіаресурси окупанти поширюють російську пропаганду, в якій виправдовують збройну агресію РФ та заперечують воєнні злочини рашистів", – наголосили в українській спецслужбі.

Liked the article?
Help us be even more cool!