ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові блогер знімав будівлю СБУ та закликав ударити по ній російськими ракетами

Співробітники внутрішньої безпеки СБУ викрили у Львові чоловіка, який публічно закликав знищити адмінбудівлю регіонального управління Служби безпеки.

Про це повідомила пресслужба відомства.

Для вчинення теракту він агітував поцілити в режимний об’єкт російськими ракетами.

"Щоб поширити такі заклики, фігурант здійснював онлайн-трансляцію на власній сторінці в інстаграмі поблизу будівлі української спецслужби. Під час стріму він разом зі своїм спільником із-за кордону дискредитував співробітників СБУ і закликав вдарити по них російською зброєю. Деструктивний контент поширив на власну аудиторію в понад 1,7 тисячі користувачів", – розповіли в СБУ.

За даними слідства, обидва чоловіки – жителі обласного центру, які позиціюють себе як блогери. Один з них наразі перебуває в одній із країн ЄС, звідки періодично "приєднується" до стрімів свого поплічника в Україні.

Під час обшуків у помешканнях обох "блогерів" правоохоронці виявили комп’ютерну техніку та мобільні телефони з доказами провокативного відеозапису.

Як повідомляв ІМІ, у Донецькій області контррозвідники Служби безпеки України затримали інформаторку росіян: жінка намагалася виявити в Слов’янську локації Сил оборони України та навести по них російські удари.

Liked the article?
Help us be even more cool!