ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сумах через збій у роботі "Київстару" не працює система оповіщення

12.12.2023, 14:38
Альона Яцина
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

У Сумах через збій у роботі “Київстару” не працює система оповіщення про повітряні тривоги. Про це повідомляє представниця ІМІ в Сумській області.

За її словами, у Сумській громаді не працюють сирени під час оголошення повітряних тривог. 

Сумська міська військова адміністрація повідомила, що на час усунення спеціалістами мобільного оператора технічних несправностей оповіщення громади під час повітряної тривоги здійснюватимуть працівники патрульної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Також адміністрація закликала відстежувати повідомлення про повітряні тривоги на офіційних інформаційних ресурсах.

Як зазначає представниця ІМІ, у Сумах повітряні тривоги лунають досить часто. Зараз, додала вона, автівки поліції та ДСНС із гучномовцями їздять вулицями міста й оголошують про початок повітряної тривоги.

Нагадаємо, Сумська міська територіальна громада розташована в зоні 18–38 км від державного кордону України, і в разі активності ворога в повітрі й загрози авіаударів чи ударів балістикою час на оголошення тривоги та попередження про загрози мінімальний.
Зранку 12 грудня в роботі оператора мобільного зв'язку “Київстар” стався масштабний збій. Також немає доступу до інтернету, неможливо ввійти в мобільний застосунок “Київстар”. Сайт компанії не працює.

Компанія “Київстар” заявила про потужну хакерську атаку, яка стала причиною технічного збою.

Liked the article?
Help us be even more cool!