ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видавництво "Білка" випустить дві книги журналіста Євгена Спіріна

Видавництво "Білка" випустить дві книги журналіста Євгена Спіріна.

Про це повідомив на Facebook-сторінці сам журналіст.

За його словами, перша книга буде про Луганськ 90-х.

"Ага саме про те, як там всі жили і були не дуже гарними людьми, за один епізод з цієї книги мене катали тиждень на шакалячому експресі", – зауважив журналіст.

У коментарі "Детектору медіа" Спірін розповів, що написав першу книжку про Луганськ 1990-х "День шахтаря в парку першого травня" ще до повномасштабного російського вторгнення, тож планує її доопрацювати.

"Хотів весело пояснити, чому Донбас став таким макабром зла, і привернути увагу до того, що десятиліттями там на людей не звертали уваги, поки Росія вливала мільярди доларів у пропаганду, заливаючи людям, що вони росіяни", – сказав журналіст.

Друга книга, під назвою "Рита", розповідатиме про жінку з двома дітьми з Бучі, яких у березні 2022 року вбили російські окупанти. 

"Я поки навіть не починав писати і все ще думаю, як зробити так, щоб це була художня історія і люди не прийняли це за документалістику. Бо я дуже поважаю пам'ять про Риту і не хотів би образити її рідних", – поділився Спірін. 

Як повідомляв ІМІ, журналіст Євген Спірін долучився до команди "Або – Агенція медійного росту" та вестиме два проєкти – "Меморіал" та Свої.City. У червні 2023 року він  повідомив, що йде з "Бабеля". У 2020 році видавництво "Люта справа" видало книгу Спіріна "Морг. Історії луганського санітара". Євген Спірін п'ять років працював у луганському морзі.

Liked the article?
Help us be even more cool!