ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст із Луцька Мирослав Ватащук зібрав 6 млн гривень для українських військових

04.12.2023, 17:10
Мая Голуб
Фото – Ярослав Близнюк
Фото – Ярослав Близнюк

Волонтер та журналіст із Луцька Мирослав Ватащук у межах проєкту “Медіа-кава” зібрав 6 мільйонів гривень на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ. 

Про це він написав на сторінці проєкту “Медіа-кава” та підтвердив регіональній представниці ІМІ у Волинській області Майї Голуб.

Мирослав Ватащук – адміністратор проєкту "Медіа-кава", де кожен може поторгуватись і купити можливість випити кави з представниками медіа чи ньюзмейкерами. Зібрані кошти з благодійного аукціону спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій Збройних сил України.   

Перший мільйон надійшов на картку волонтера в липні 2022 року. 

Нагадаємо, у жовтні 2023 року Мирослав Ватащук зібрав для українських військових понад 5 мільйонів гривень у межах проєкту “Медіа-кава”. Це відбулося після того, як на аукціоні продали кавування з журналістом “Української правди” Михайлом Ткачем за більш ніж 1 мільйон гривень. 

Як раніше писав ІМІ, у жовтні 2023 року п’ятеро учасників оплатили можливість зустрітися та випити кави з журналістом “Української правди” Михайлом Ткачем на благодійному аукціоні “Медіа-кава” у Facebook. Уся сума разом перевищує 1 мільйон гривень (1 030 000 грн). 

Завдяки проєкту “Медіа-кава” можна зустрітися з публічними людьми за гроші, якщо ваша ставка буде найбільшою. За правилами аукціону, зустрітися за чашкою кави можна офлайн або онлайн. Початкова ставка кожного лота – 150 гривень. 

Окрім кавування з відомими людьми, Мирослав Ватащук виставляє на аукціон речі, що йому передають охочі підтримати військових. Це вироби ручної роботи, колекційні монети, марки, картини, браслети та інше.

Як раніше писав ІМІ, “Медіа-кава” почалася з проєкту “Кава з волонтером”, який започаткувала у 2015 році група волонтерів. Авторкою проєкту та ідейною натхненницею є волинська волонтерка і зооволонтерка Вероніка Федосова-Цибульська.   

Перший каволот після повномасштабного вторгнення Росії в Україну з’явився 10 травня 2022 року. 

Liked the article?
Help us be even more cool!