ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Житомирська журналістка Тетяна Хмель збирає кошти для підрозділу свого чоловіка

22.03.2024, 15:12
Оксана Трокоз
Тетяна Хмель з чоловіком. Фото – Facebook-сторінка Тетяни Хмель
Тетяна Хмель з чоловіком. Фото – Facebook-сторінка Тетяни Хмель

Житомирська журналістка Тетяна Хмель збирає 80 тисяч грн на наземну станцію для FPV-дронів для підрозділу свого чоловіка.

Про це вона повідомила на Facebook-сторінці.

"Маленьких донатів не існує, тому, якщо ти можеш подарувати хлопцям 10–100 грн, зроби це просто зараз або зроби репост чи попроси друзів про донат", – написала Тетяна.

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/3FKGmo4bzM

ПриватБанк: 5168745017331460

У коментарі представниці ІМІ в Житомирській області журналістка розповіла, що це вже її п'ятий збір від початку повномасштабної війни. На потреби військових вона вже зібрала понад 300 тис. грн.

"Мій чоловік на сході без ротації з жовтня 2021 року. Нині я збираю на наземну станцію для FPV-дронів, яка підсилює сигнал, і, як наслідок, дрони летять далі, а отже хлопці можуть бути в більшій безпеці (хоча це, звичайно, відносно) і діставати цілі, які розташовані далі. Якщо говорити про темпи, то за добу я зібрала майже 30 тисяч, але досвід показує, що далі зібр буде не таким активним", – сказала Тетяна.

Вона розповіла, що в перші 24 години донатять усі знайомі. Найбільший донат був у 10 тисяч. Потім надходження різко зменшуються.

"Нині кожний збір – це ледь не танці з бубном. Але разом з тим я вдячна кожному, хто вже стільки часу підтримує мене і мого чоловіка. Ми цінуємо будь-яку дію, навіть репост чи коментар під постом дуже допомагає. І хочу наголосити, що і гривня – це допомога. Багато хто соромиться кидати невеликі суми, але краще скинути 10 гривень, ніж пройти повз", – розповіла Тетяна.

Тетяна працює редакторкою новин на телеканалі "С-ТВ" і розвиває проєкт АЯК. Зі своїм чоловіком Тетяна познайомилася під час робочої поїздки на Донеччину. В’ячеслав на фронті з 2015 року, має 12 нагород серед яких "Сталевий хрест" і два ордени за мужність ІІ і ІІІ ступеня.

"Зі Славою ми познайомилися поблизу Авдіївки, тоді я працювала військовим журналістом. Їздила на передову моя знімальна група разом з директором телеканалу "С-ТВ", який на той час займався волонтерством і, власне, допомагав підрозділу Слави. Власне, так ми й познайомилися", – розповіла журналістка.

Її чоловік з Херсонської області, із села поблизу Криму, яке понад два роки окуповане. Разом вони вісім років, з яких п'ять з половиною – одружені.

"Наші стосунки почалися на відстані, і, на жаль, це стало пророчим знаком для нашої сім'ї. Я ненавиджу за це росію і дуже чекаю того часу, коли ми переможемо. А я зі своїм чоловіком нарешті зможемо будувати спільне життя", – зазначила Тетяна Хмель.

Як раніше повідомляв ІМІ, в лютому журналістка Тетяна Хмель презентувала авторський YouTube-проєкт про розвінчування стереотипів. 

Liked the article?
Help us be even more cool!