ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницька депутатка розкритикувала місцеву раду та подякувала журналістам за "активну позицію"

Фото – kypur.net
Фото – kypur.net

Депутатка Кропивницької міської ради Ольга Ковальова-Алокілі розкритикувала виконавчі органи місцевої ради, зазначивши, що депутати отримують більше інформації від журналістів. 

По це вона написала на своїй фейсбук-сторінці та прокоментувала представнику ІМІ в Кіровоградській області

За словами депутатки, виконавчі органи не надали під час сесійного засідання 19 жовтня вичерпної інформації про ситуацію навколо орендованої ділянки в центральному сквері міста.

Йдеться про розгляд питання “Про затвердження ТОВ “Укрсфера” технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель по вул. Преображенській”. За її словами, депутатам не повідомили про наявні борги підприємства. Повну інформацію щодо ситуації з орендарем депутатка отримала саме завдяки роботі журналістів.

Йдеться про судову справу щодо заборгованості орендаря, ТОВ “Укрсфера”, зі сплати орендної плати, що ставить під загрозу відкриття закладу швидкого харчування “МакДональдз”, який нині зводиться на цій території. Матеріал щодо майбутнього судового процесу та боргу підприємства днями опублікувало видання “Без купюр”, зазначив представник ІМІ в Кіровоградській області.

У коментарі представникові ІМІ депутатка вказала на ефективну роботу ЗМІ у виявленні суспільно важливої інформації.

Резюмувала ж депутатка свій пост у фейсбуці словами вдячності медійникам: “Не дарма ЗМІ в демократичних країнах називають четвертою гілкою влади, тому дякую Наталі Кривошей та іншим незалежним журналістам за активну позицію і інформацію. Беремо на контроль це питання”.

Liked the article?
Help us be even more cool!