ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міський голова Вознесенська назвав "жовтою пресою" журналістів, які показали його доходи

11.04.2024, 14:38

Міський голова Вознесенська, що на Миколаївщині, Євгеній Величко назвав “жовтою пресою” онлайн-медіа “НикВести”, яке опублікувало матеріал про його декларацію про майно та доходи за минулий рік. 

Політик відмовив журналістці видання Юлії Бойченко в коментарі щодо участі міста в Програмі розвитку ООН, назвав видання “жовтою пресою” та висловив своє невдоволення публікацією його декларації. Журналісти записали розмову та опублікували її на сайті видання. 

“НикВести” намагалися 10 квітня отримати коментар Євгенія Величка й дізнатися, яку суму коштів отримало місто за Програмою розвитку ООН та які проєкти реалізовуватимуть.

“Так ви намагаєтеся записувати щось про нас. Навіщо мені ще щось показувати? Ви чудово працюєте як “жовта преса”. Навіщо вам наш коментар? Я бачив, ви там писали про мою декларацію, якщо не помиляюсь. Виписували в якомусь дурному тоні. Мені дуже не сподобалось. Ви не тільки про мене писали, ще й писали про деяких колег”, – сказав очільник Вознесенська. 

Журналістка намагалася поставити Євгенію Величку уточнювальне запитання, чи остаточно відмовляється він надавати коментар виданню, але той, не дослухавши питання, поклав слухавку.

Головна редакторка “НикВести” Катерина Середа прокоментувала інцидент на своїй фейсбук-сторінці.

“Кожного разу, коли якийсь посадовець називає нас “жовтою пресою”, коли йому “дуже не сподобалось” те, що про нього написали, я розумію, що “НикВести” рухаються в правильному напрямку. А ми ж ще навіть до критики й прискіпливого висвітлення не дійшли. Поки що була звичайна новина про звичайну декларацію посадовця, а вже така реакція”, – написала Катерина Середа.

Liked the article?
Help us be even more cool!