ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні "адміністратором" пропагандистського телеканалу "Таврия" призначили прибиральницю

27.06.2022, 15:48

Російські окупанти призначили у Херсоні “адміністратором” свого телеканалу “Таврия”, який створили на базі Суспільне.Херсон, колишню прибиральницю Лілію Макарову. 

Про це повідомив менеджер філії Суспільне Херсон Михайло Сваричевський. 

“Майже 4 місяці окупації будівель Суспільне Херсон, і ось, перші прояви трк “таврия”. … Адміністратором ТРК “таврия” призначено лілію макарову. Жодного відношення до трудового колективу Філії вона не має. лілія працювала у нас прибиральницею згідно договору про надання послуг”, - написав він. 

Сваричевський опублікував відео про роботу пропагандистського каналу і припустив, що його технічний склад, скоріш за все з Криму.

“Профільні спеціалісти” рашки наскільки профільні, що їм не вистачило мізків перші півтори тижні окупації відключити наш канал, який транслював загальнонаціональний марафон. Все це свідчить про те, що орки не розуміють подальший розвиток подій, вони не знають, що робити з Херсоном, не знають як стримати людський супротив, проте усвідомлюють, що майбуття в них немає. Всюди пусті слова, пропаганда та  невдачі: створення каналу, хнр, референдуми, місцеве управління…”, - написав він.

Як повідомляв ІМІ, Херсон та частина області перебувають під російською окупацією. Переслідування та порушення почалися ледь не з першого дня окупації. Так, 2 березня п'ять озброєних російських окупантів захопили будівлю Суспільне.Херсон. Окупанти відімкнули трансляцію українських телеканалів та ввімкнули в Т2 російські канали.

Крім того, в області низка видань припинила роботу. Так, у Генічеську два видання припинили роботу через окупацію – “Новий візит” та “Приазовська правда”.

Також окупанти викрадали журналістів: у Каховці – журналіста Олега Батурина, у Новій Каховці – журналіста Олександра Гунька.

Liked the article?
Help us be even more cool!