ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кропивницькому відкриється виставка робіт загиблого під Бахмутом фотографа Дениса Кривого

У Кропивницькому відбудеться фотовиставка миколаївського фотографа Дениса Кривого, який 11 травня цього року загинув під Бахмутом, коли намагався врятувати пораненого побратима. Про це повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області.

Відкриття виставки відбудеться 26 жовтня о 16:00 у Музеї мистецтв.

Денис Кривий служив у лавах Сил спеціальних операцій (ССО), а до війни займався художньою фотографією. Він брав участь у фотовиставках у Києві, Івано-Франківську, Ужгороді, Житомирі, Рівному, Первомайську, Косові. Окремі роботи Дениса зберігаються в приватних колекціях у країнах Європи, Північної Америки та Азії. 

Раніше така виставка фоторобіт з аукціоном відбулась у Миколаєві.

У межах виставки в Кропивницькому також пройде аукціон з продажу фоторобіт Дениса Кривого. Вторговані кошти будуть спрямовані на допомогу підрозділу ЗСУ, в якому він служив.

Фотовиставку та благодійний аукціон проводить дружина загиблого Галина Волгіна, яка є засновницею благодійного фонду “Сяо”.

Нагадаємо, перша фотовиставка Дениса відбулася на початку липня в Первомайську (Миколаївська область), де живе його родина. 45 робіт Дениса представили в Первомайському краєзнавчому музеї. З першого благодійного аукціону вдалося продати 38 і вторгувати близько 67 тисяч гривень на користь ЗСУ. 

На сайті Президента України зібрали 25 348 підписів під петицією про надання Денису Кривому звання Героя України посмертно.

За даними ІМІ, Денис Кривий став 58-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії.

Liked the article?
Help us be even more cool!