ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У соцмережах пишуть про відновлення роботи мобільного інтернету в Сєвєродонецьку

В окупованому Сєвєродонецьку з’явився зв’язок і почав працювати мобільний інтернет. Вони були відімкнені окупаційною адміністрацією Луганської області на початку 2023 року.

Про це свідчать повідомлення місцевих жителів у соціальних мережах, які зібрав Telegram-канал "Сєвєродонецьк Times", передає "Реальна газета".

За словами людей, вони почали отримувати повідомлення від жителів Сєвєродонецька в соціальних мережах і месенджерах, що свідчить про відновлення роботи мобільного інтернету.

Водночас деякі пишуть, що мобільний інтернет у них не запрацював, але з’явився мобільний зв’язок. Мобільний зв’язок та інтернет на тимчасово окупованій частині Луганської області перестали працювати в лютому 2023 року. Спочатку окупанти пояснювали це несправностями в обладнанні, а потім стали відкрито говорити, що відповідна вказівка надійшла з Луганська.

Як повідомляв ІМІ, через вимкнення мобільного зв’язку в окупованому Рубіжному люди не можуть викликати швидку. Росіяни на територіях, які вони окупували у 2022 році, глушать мобільний зв'язок, щоб місцеві не повідомили про місця дислокацій їхньої техніки та військових Збройним силам України. На територіях, які Росія окупувала 2014 року, мобільний зв'язок є, але низької якості.  

Liked the article?
Help us be even more cool!