ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У поліції Кременчука повідомили, що розслідують роботу анонімного сайту "Кременчук Today"

Поліція Кременчука (Полтавська область) проводить розслідування щодо місцевого анонімного інформаційного ресурсу “Кременчук Today”. Сайт звинувачують у дискредитації влади. 

Про це стало відомо під час звіту начальника Кременчуцького райуправління поліції Олександра Холондовича на сесії міської ради 18 січня, повідомляє “Кременчуцький Телеграф”.

За словами кременчуцького депутата Богдана Лазоренка, у листопаді 2023 року Автозаводський районний суд Кременчука виніс ухвалу щодо відкриття кримінального провадження щодо діяльності “Кременчук Today”.

“Тут (“Кременчук Today”) з’являються такі заголовки: “Депутат Денис Терещенко чекає прихід Путіна”, “Депутат Олександр Роженко: розкрадання бюджету і фінансування тероризму”, “Кулиничі у Кременчуці “кришує” Гриценко”, “Сліди російської мафії у Кременчуці: з’явились зв’язки депутата Іваняна з крадієм в законі “дідом Хасаном”, – розповів Богдан Лазоренко.

На запитання депутата, коли стануть відомі імена людей, які працюють у “Кременчук Today”, начальник райуправління поліції розповів, що не може наразі розголошувати подробиці перебігу розслідування. 

Міський голова Кременчука Віталій Малецький зазначив, що в медійній сфері “треба наводити лад”.

Як повідомляв ІМІ, про тиск із боку анонімного сайту “Кременчук Today” заявив 6 грудня 2023 року головний редактор видання “Кременчуцька газета” (Полтавська область) Олег Булашев. За його словами, сайт публікує образливі й такі, що дискредитують його журналістську діяльність, матеріали. 4 грудня на сайті ”Кременчук Today” вийшла стаття із заголовком “Жевагівські ЗМІ піарять у Кременчуці любителів путіна: хочуть дискредитувати ЗСУ та міську владу” авторства Наталії Бойко.

Влітку 2023 року “Кременчук Today” звинуватив Булашева в роботі на ворога. Булашев назвав публікації “неправдою та нісенітницею”. 

Також ІМІ повідомляв, що протистояння між “Кременчук Today” та “Кременчуцькою газетою” триває давно, були звернення до Незалежної медійної ради та Медіачеку. Результати незалежної медійної експертизи свідчать про порушення Кодексу етики українського журналіста обома сайтами.

Liked the article?
Help us be even more cool!