ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представниця ІМІ Мая Голуб стала однією з переможців конкурсу журналістських матеріалів про гендер

Фото надане ІМІ Маєю Голуб
Фото надане ІМІ Маєю Голуб

Представниця Інституту масової інформації у Волинській області, журналістка Мая Голуб здобула друге місце у всеукраїнському конкурсі журналістських матеріалів на гендерну тематику.

Її текст “Стереотипи про жінок у медіа” на сайті проєкту “Медіаграмотність у регіонах України” високо оцінило журі в номінації “Найкращий матеріал в онлайн-виданнях”.

Як повідомили на сайті ГО “Волинський пресклуб”, з 90 журналістських робіт, опублікованих у січні-липні 2023 року, відзнаки отримав 21 матеріал. 

У коментарі ІМІ Мая Голуб розповіла, що важливо писати про стереотипи про жінок, які є в суспільстві, щоб їх викорінювати. 

“Я впродовж певного періоду збирала скриншоти стереотипів про жінок, які бачила в новинах, а далі написала про це матеріал з поясненнями, що не так. Текст порушує важливу тему, адже стереотипи про жінок, на жаль, досі живуть у головах багатьох людей, а деякі медіа цьому сприяють”, – зазначила вона.  

Конкурс журналістських матеріалів відбувся в межах проєкту “Гендерночутливий простір сучасної журналістики”, що реалізується Волинським пресклубом у партнерстві з Гендерним центром та Незалежною громадською мережею пресклубів за підтримки Медійної програми в Україні (Internews).

Liked the article?
Help us be even more cool!