ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд прийняв позов компанії, яка хоче стягнути 750 тис. грн з редакторки "Волинь Online"

20.09.2023, 16:50
Мая Голуб
Фото – Mateusz Skwarczek
Фото – Mateusz Skwarczek

Горохівський районний суд Волинської області прийняв позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю “Техноторг” щодо головної редакторки сайту “Волинь Online” Мар'яни Метельської після усунення недоліків.

Про це повідомила Мар'яна Метельська представниці ІМІ у Волинській області. 

Позовна заява про визнання інформації недостовірною і такою, що принижує ділову репутацію, та відшкодування моральної шкоди надійшла до суду 21 серпня 2023 року.  

Суд призначив підготовче судове засідання на 12:00 31 жовтня.

Нагадаємо, 28 серпня Горохівський райсуд не прийняв позовної заяви “Техноторгу” проти журналістки через невідповідність вимогам ст. 175-177 Цивільного процесуального кодексу України (правила подання позовної заяви). Водночас суд надав 10 днів “Техноторгу” на усунення недоліків у позовній заяві.

Проти Мар'яни Метельської подали позов п’ять підприємств “Техноторгу” про визнання інформації недостовірною і такою, що принижує ділову репутацію. Позивачі вимагають спростувати інформацію та стягнути з неї 750 тис. грн компенсації моральної шкоди. 

Компанія подала позов щодо медіа через розслідування “Можна купити російські запчастини “на залишках”: поблизу Луцька працює фірма, власники якої мають зв’язок з агресором”. У розслідуванні Мар'яни Метельської йшлося про співпрацю “Техноторгу” з Росією та Білоруссю.

Liked the article?
Help us be even more cool!