ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сумське видання “Цукр” презентує журнал з роботами 80 місцевих митців

Фото - Цукр
Фото - Цукр

Сумське видання “Цукр” презентує 25 листопада власний друкований журнал “Суми культурні”, у якому зібрано 80 робіт місцевих митців. Про це повідомляється на сайті видання.

Під час презентації команда “Цукру” розповість про роботу над виданням та його місію. А митці, представлені в журналі, поговорять про сумську культуру та її доречність у часи війни. Кожен відвідувач також зможе отримати власний примірник журналу.

Журналіст містить історії художників, музикантів, фотографів, архітекторів, коміксистів, тату-артистів та митців інших напрямків.

“Ми даємо їм можливість заявити про себе місту та країні та прагнемо познайомити українців із сумською культурою”, - зазначена видання.

Презентація розпочнеться о 16:00 у Сумській міській галереї на Соборній, 27.

Редакція зазначає, що хоче поширити цей журнал по всій Україні та за її межами, тому закликає власників кав’ярень, закладів освіти, культури та інших отримати примірники для себе. Для цього потрібно заповнити форму і видання надасть потрібну кількість. Примірник можна отримати також для себе.

Як повідомляв ІМІ, 12 липня 2023 року в телеграм-каналі “Суми: Головне” невідомі погрожували журналістам сумського видання “Цукр” знищенням редакції після публікації матеріалу про життя місцевої ЛГБТ-спільноти.

14 липня стало відомо, що поліція Сумщині розпочала кримінальне провадження за фактом погроз журналістам “Цукру”. 

Комісія з журналістської етики засудила погрози редакції видання.

14 липня в анонімному телеграм-каналі “Суми: Головне” з'явився допис з закликами до вбивства співробітників редакції. Зокрема, у дописі оприлюднили фото колективу “Цукру” з прізвищами співробітників, підписавши його “Вороги народу. Розстрільний список 2024”.

Liked the article?
Help us be even more cool!